Zen Shiatsu

 

Zen Shiatsu, Gudinde behandling, Clairvoyance, Tarotkort, Øreakupunktur, Cupping, Healinger og salg af sten & krystaller.

Om behandlingen

Der findes mange former for Shiatsu.

Den form jeg arbejder med hedder Zen Shiatsu, som giver en dyb, rolig og effektfuld virkning. I behandlingen stabiliserer og afbalancerer jeg energien til dine indre organer og derved opnås der større ligevægt i krop og sind.

 

Behandlingen foregår på en varm og behagelig Futon madras på gulvet. Du har under behandlingen løstsiddende og afslappet tøj på, som gør det nemt for mig at trykke igennem. I behandlingen bruger jeg min tyngde til at lave dybe, jævne og vedholdende tryk, som virker afstressende og afslappende. Jeg mærker efter, hvor dybt mit tryk kan ligge i forhold til din fysiske tilstand og selvfølgelig i forhold til din historie. Jeg bruger mine tommelfingre, håndflader og nogle gange albuer og knæ. Jeg bruger ofte forskellige former for stræk for at løsne spændte muskler og øge din krops fleksibilitet.

 

Det mest optimale er, at du ikke har spist i 1 time før behandlingen.

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter behandlingen da der vil blive frigivet affaldsstoffer, som er vigtige at få renset ud.

 

Før selve behandlingen er der en indledende samtale med fokus på dig og din eventuelle problematik, og efter endt behandling er der en afsluttende samtale, hvor jeg kort vil fortælle, hvad der kan være godt for dig, at have fokus på. Ved længerevarende symptomer/gener vil du som udgangspunkt skulle have flere behandlinger. Antallet af behandlinger kommer an på, hvor længe du har været generet af symptomerne og hvor godt du responderer på behandlingen. Shiatsu egner sig også perfekt til at vedligeholde din energi og velvære.

 

Jeg anbefaler, at de første 3 behandlinger sker med 7-10 dages mellemrum, så din krop stille og roligt vænner sig til Chi-energien. De fleste oplever i løbet af disse 3 behandlinger at kunne mærke en positiv fremgang i deres velvære og energibalance.

Min erfaring viser, at ved regelmæssig Shiatsu vil der opnås større balance, styrkelse af immunforsvaret, større overskud samt energi.

 

Her er et udpluk på nogle symptomer, som Shiatsu er gavnlig imod:

• Stress og udbrændthed

• Angst og depression

• Søvnproblemer

• Nakke, skulder og rygsmerter

• Hovedpine og migræne

• Ubeslutsomhed

• Fibromyalgi

• Træthed – kronisk træthed

• Menstruations problemer

• Fordøjelses problemer

• Astma og andre luftvejsproblemer

 

Om Shiatsu

Shiatsu er en yderst behagelig kropsterapi, der stammer fra Japan som menes at være kommet til Japan omkring år 1000.

 

Shiatsu = shi ’finger’ og atsu ’tryk’ eller direkte oversat, at ”se med fingrene”

og i en ældre fortolkning betyder shi ”bevidsthed” og atsu ”at samle”.

 

Shiatsu har sin oprindelse fra Kinesisk medicin (TCM), hvor de i Kina bruger nåle (akupunktur), har man i Japan udviklet det til en kropsbehandling, hvor der arbejdes med blokeringer og ubalancer.

 

Teorien bag Shiatsu massage er at påvirke netop kroppens energibalance, og finde ud af årsagen til smerten eller dine symptomer.

 

I Japan har man tradition for at arbejde helhedsorienteret med Chi, meridianerne, 5-element teorien og Yin/Yang.

Ganske kort fortalt.

Chi er vores livsenergi, som flyder igennem vores meridianer. Sker dette ikke vil vi opleve manglende energi, være modtagelig for sygdomme og føle psykisk ubalance.

Meridianer er vores energibaner. Vi har alle 14 meridianer og i en Shiatsu behandling, er der altid flere punkter på disse meridianer som bliver behandlet i henhold til 5-element teorien.

De 5 elementer (ild, jord, metal, vand, træ) er en oversigt over hvordan kroppens organer samarbejder indbyrdes.

Yin/Yang, Yin er det feminine, passive og modtagende princip.

Yang er det aktive, maskuline og givende.