Om mig

 

Zen Shiatsu, Gudinde behandling, Clairvoyance, Tarotkort, Øreakupunktur, Cupping, Healinger og salg af sten & krystaller.

Velkommen til Soika Zen Shiatsu

 

Kære du, der ønsker velvære, smertelindring og sjælelig forbindelse. Det er med stor glæde, at jeg kan byde dig indenfor i min hyggelige Shiatsu klinik på Østerbro.

Jeg hedder Katja Soika og uddannet Zen Shiatsu terapeut fra Center for Shiatsu v/ Graeme Docherty.

Et uddannelses og - erhversvalg, der i høj grad er et kald, der opfylder mit ønske om, at kunne hjælpe børn, teenagere og voksne med velvære, lindring på deres smerter og til at komme hjem i sig selv.

Gennem min praksis som Zen Shiatsu terapeut, arbejder jeg holistisk, med empati, nærvær og solid uddannelses og- erfaringsgrundlag.

Det holistiske grundsyn, bruger jeg som afsæt i mine behandlinger, hvor det altid handler om det hele menneske, uanset hvor i kroppen eller sindet det gør ondt.

Det holistiske perspektiv styrkes ligeledes ved mine arbejdsmetoder med TCM = traditional chinese medicin dvs de 14 meridianer og de 5 elementer.

Efter flere års arbejde som behandler, giver jeg mine erfaringer videre til andre, ved at undervise små grupper og give hjælp til selvhjælp.

Jeg taler flydende tysk og engelsk, så både behandlinger og kurser kan også ske på disse sprog.

Jeg glæder mig til at se dig i min klinik på Østerbro.